Dárek maska na obličej mini REGENERATION E v hodnotě 350 kč ke každé objednávce nad 1475 kč

EXTRODERM

Intenzivní krém na suchou, atopickou pokožku EXTRODERM + 50 % objemu ZDARMA

Rating:
100%
Běžná cena 858 Kč / 75 ml Akční cena 515 Kč / 75 ml
Dostupnost: Skladem
-33%
SKU
601147

Obzvláště účinný krém určený pro extrémně suchou, podrážděnou pokožku náchylnou na alergie. Vhodný pro všechny věkové kategorie. Může být použit na obličej, krk, dekolt, ale i na lokty, kolena nebo ruky.

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Certifikát zaručuje dodržiavanie najvyšších štandardov vo výrobe.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE ODOLNOST
– REDUKUJE VYSUŠENÍ

Intenzivní krém z linie EXTRODERM od certifikované přírodní dermokosmetiky DADO SENS představuje obzvláště účinný krém určený pro extrémně suchou, podrážděnou pokožku náchylnou k alergiím. Mimořádně jemně ošetřuje a zklidňuje suchou pokožku v každé věkové kategorii. Omega komplex s olejem Inka-Omega, olejem ze semen brutnáku a vitamínem F podporuje zadržování vlhkosti v pokožce a posiluje její přirozenou odolnost.

Může tvořit součást léčby atopické dermatitidy a psoriázy. Pro vynikající pleťovou kompatibilitu vhodné také pro miminka a děti.

Hlavní složky:

OMEGA KOMPLEX
· Vyživuje pokožku a má protizánětlivé účinky.
· Posiluje přirozenou kožní bariéru.
· Redukuje ztrátu hydratace.

PANTENOL
· Váže vlhkost.
· Zvyšuje elasticitu pokožky.
· Podporuje regeneraci pokožky.

Aplikace

Opatrně a rovnoměrně aplikujte na očištěnou pokožku dle potřeby ráno a večer.

dadosens-extroderm-intenzivny-krem

dado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefity

DADO SENS Dermocosmetics - přírodní dermokosmetika založená na přírodě s extrémně vysokými nároky na citlivou pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnost potvrzena certifikační organizací CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbáme se neověřeným a sporným látkám. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočišných výtažků, 0% PEG, 0% minerálních olejů, 0% parafínů, 0% syntetických glykolů, 0% silikonů, 0% ftalátů, 0% ethanolaminů, 0% oxybenzonů, 0% formaldehydů, 0% syntetických vůní, 0% mikroplastů. Většina produktů je bez lepku a vegan!

Podrobnosti
SKU601147
UrčeníAB denne-kremy, Tvář
EAN4011140212952
VýrobceDADO SENS
Produktová línieEXTRODERM
Typ pletiAB atopická pleť
Balení75 ml
KategoriePleťové krémy
Napište svou recenzi
Hodnocený produktIntenzivní krém na suchou, atopickou pokožku EXTRODERM + 50 % objemu ZDARMA
Vaše hodnocení
  • ACACIA DECURRENS FLOWER CERA Agátový kvetový vosk. V inovatívnej formulácii s jojobou a slnečnicovým voskom má zvlhčujúce, emulgačné a vyživujúce účinky. Vytvára obzvlášť príjemný a ľahký pocit na pokožke.
  • ALUMINUM / MAGNESIUM HYDROXIDE STEARATE Stearát hliníka / hydroxidu horečnatého. Reakčný produkt hydroxidu hlinitého / horčíka (používaný vo farmácii ako prostriedok proti páleniu záhy) s kyselinou stearovou (z rastlinných olejov). Je to pomocná látka, ktorá pomáha stabilizovať emulzie voda v oleji.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • BORAGO OFFICINALIS SEED OIL

    OLEJ Z BORÁKOVÝCH SEMIEN
    Obsahuje veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny gama-linolénovej (GLA). Ideálny pre starostlivosť o suchú pokožku, pretože GLA posilňuje kožnú bariéru, čím zvyšuje elasticitu pokožky a znižuje transepidermálnu stratu vody.

  • CETYL ALCOHOL Cetylalkohol. Mastný alkohol a prírodný emulgátor získaný z rastlín.
  • CETYL PALMITATE Cetyl palmitát. Mastná zložka rastlinného pôvodu. Zahusťovadlo. Stará sa o pokožku.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

    SÓJOVÝ OLEJ
    Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti).

  • HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA Slnečnicový vosk. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Slnečnicový vosk je vosk získaný winterizáciou (vymrazovanie oleja) zo semien slnečnice, pri ktorom sa vosky v ňom obsiahnuté zrážajú na malé kryštály. Na koži vytvára príjemný nemastný pocit. V inovatívnom zložení s jojobovým a akáciovým kvetovým voskom má zvlhčovacie, emulgačné a vyživujúce účinky.
  • ISOAMYL LAURATE Bezfarebná olejovitá, až voskovitá kvapalina, ktorá však nezanecháva mastný film. Získava sa z kokosového oleja. Vôňou sa podobá broskyni, preto sa používa ako vonná prísada. Používa sa tiež ako zmäkčovadlo, upravuje konzistenciu produktu a zaisťuje dobrú roztierateľnosť. Dodáva pleti zdravší vzhľad. Vstrebáva sa do pokožky a robí ju jemnejšou a vyhladenejšou. Pleť upokojuje a pôsobí ako kondicionér, v prírodnej kozmetike tak nahrádza funkciu silikónov. Je dobre znášaný i citlivejšou pokožkou.
  • ISOPROPYL PALMITATE Izopropylpalmitát. Tuková zložka rastlinného pôvodu z udržateľného pestovania. Používa sa v ako emulgátor, kondicionér, zmäkčovacie látka či rozpúšťadlo. Zlepšuje vzájomnú nadväznosť látok a napomáha dobrej roztierateľnosti výrobku. Dodáva vlasom lesk a vytvára hodvábny vzhľad. Môže mať pozitívny efekt pri liečbe plesní na nohách a znižovať riziko ekzému. Vo vlasovej kozmetike znižuje antistatický náboj vlasov a zabraňuje ich nechcenej elektrizácii, napomáha ich lepšej úprave.
  • JOJOBA ESTERS Jojobový vosk. Vo forme malých voskových perličiek sa tieto udržateľné a biologicky odbúrateľné exfoliačné zrná používajú v prírodných exfoliačných výrobkoch. V inovatívnej formulácii s akáciou, jojobovým a slnečnicovým voskom zvlhčuje a výživuje. Vytvára obzvlášť príjemný a ľahký pocit pokožke. Jojobové estery dodávajú produktom štruktúru a sú využívané na vytváranie hodvábnych olejových gélov bez mastnoty a lepivosti, čo je skvelá voľba pre emulzie, ceruzky a balzamy. Majú hydratačné a upokojujúce účinky, znižujú dehydratáciu, zvyšujú pevnosť pokožky a vyhladzujú vrásky.
  • MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT Extrakt z kôry magnólie. Má protizápalový, antibakteriálny a antioxidačný účinok. Redukuje akné a znižuje opuchy.
  • METHYL GLUCOSE DIOLEATE Emulgátor z rastlinnej glukózy a kyseliny olejovej. Pomáha medzi sebou miešať olejové alebo tukové a vodné zložky, zlepšuje stabilitu a roztierateľnosť výrobku. Má vysokú kompatibilitu s účinnými látkami používanými v kozmetickej starostlivosti, ako sú UV filtre, rastlinné výťažky, deriváty bielkovín a kondicionéry, sám pôsobí tiež ako zmäkčujúce látka. Pomáha udržiavať stabilnú pH v pleťových krémoch a telových mliekach. Má dobrú znášanlivosť, je povolený v bio kozmetike a je vhodný pre vegánov.
  • PALMARIA PALMATA EXTRACT Výťažok z červenej riasy. Stimuluje mikrocirkuláciu.
  • PALMITIC ACID Kyselina palmitová je mastná kyselina rastlinného pôvodu. Jej najhlavnejšou prednosťou je schopnosť spomaliť starnutie pokožky až o 50%. Vyhladzuje. Podieľa sa na tvorbe emulzií, ztransparentňuje produkt, vytvára penu a má mierne čistiace schopnosti. Emulgátor.
  • PANTHENOL
    PANTHENOL
    Alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvlhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán.
  • PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL Olej z inca arašidov sa lisuje za studena a je veľmi výživný, bohatý na esenciálne mastné kyseliny omega-3, omega-6, omega-9 a vitamín E, čím je odolný voči oxidácii. Využíva sa ako hojivá súčasť produktov starostlivosti o problematickú, suchú a zrelú pokožku. Vyživuje, hydratuje a mierni prejavy zápalu. Zlepšuje pružnosť a pevnosť pokožky a napomáha stimulovať kvalitnú regeneráciu kožných buniek. Mierni prejavy predčasného starnutia kože a zlepšuje jej prirodzený metabolizmus.
  • POLYGLYCERIN-3 Emulgátor získaný z obnoviteľných rastlinných surovín (napr. Glycerín).
  • POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE Emulgátor z obnoviteľných surových rastlín, vrátane rastlinného glycerínu a rastlinného tuku. Používa sa ako zmäkčovač pleti, zlepšuje jej viskozitu, upokojuje a udržuje ju zdravú. Pokožke poskytuje prirodzenú ochranu a nenarušuje kožný film, naopak pomáha jej hydratácii. Neupcháva póry a je tak vhodný aj do prípravkov proti akné.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SODIUM CHLORIDE Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • STEARIC ACID Kyselina stearová je mastná kyselina, ktorá sa získava z rastlinných tukov. Slúži ako emulgátor a pomáha spájať vodu a olej v kréme. Kyselina stearová slúži tiež ako detergent, pomáha odstraňovať nečistoty a špinu a zlepšuje čistiace schopnosti produktu. Vyhladzuje. Kyselinu stearovú môžeme nájsť napríklad v krémoch alebo v mydlách.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE

    VITAMÍN E
    Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.

  • UREA Močovina. Zložka prirodzených zvlhčujúcich faktorov v rohovinovej vrstve kože. Používa sa pre schopnosť udržovať pleť hydratovanú, pôsobí proti známkam starnutia a zároveň udržuje vyrovnané pH pleti. Mení štruktúru pokožky a napomáha lepšiemu prenikaniu účinných látok do jej vrstiev. Koža je po jej použití mäkká a vláčna, močovina totiž zabraňuje jej šupinateniu a olupovaniu sa.
  • ZINC OXIDE Oxid zinočnatý je prírodný minerál, ktorý ponúka vysoke krytie a odráža UV žiarenie. Oxid zinočnatý je mikropigment minerálneho pôvodu. Tento bielo sfarbený prášok je považovaný za najstaršiu známu rudu zinku. V prírode sa nachádza vo forme červenej rudy zinkovej alebo nerastu zinkitu (kalamínu). Absorbuje, odráža alebo rozptyľuje UV žiarenie, a tým pokožku chráni. Má mierne protizápalové, adstringentné a antiseptické vlastnosti.
  • ZINC SULFATE Síran zinočnatý. Stabilizuje emulzie.
  • LINOLEIC ACID Kyselina linolová. Táto omega mastná kyselina extrahovaná zo svetlicového oleja posilňuje prirodzenú bariéru pokožky a podporuje regeneráciu buniek, čím znižuje stratu vody v koži. Je veľmi vhodný na starostlivosť o šupinatú a suchú pokožku.
  • OLEIC ACID Kyselina olejová. Táto omega mastná kyselina extrahovaná zo svetlicového oleja posilňuje prirodzenú bariéru pokožky a podporuje regeneráciu buniek, čím znižuje stratu vody v koži. Je veľmi vhodný na starostlivosť o šupinatú a suchú pokožku.