DORUČENÍ A DÁREK ZDARMA KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE NAD 1475 kč

Balzám na nohy

Rating:
80%
323 Kč / 50ml
Dostupnost: Skladem
SKU
600856
Balzám zjemňuje ztvrdlou a zrohovatělou pokožku na nohách a je vhodný i pro cukrovkáře. Rychle se vstřebává a nezanechává mastnou vrstvu. Pokožku hydratuje a dodává jí pružnost.
  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE DEZINFEKCI A OSVĚŽENÍ
– REDUKUJE STVRDNUTOU POKOŽKU

Balzám na nohy z linie SPECIÁLNÍ PÉČE od certifikované přírodní dermo kosmetiky DADO SENS zjemňuje ztvrdlou a zrohovatělou pokožku na nohou a je vhodný také jako péče o chodidla pro každého, kdo trpí cukrovkou. Předchází tvorbě potu a zápachu. Díky aktivním ingrediencím jako pantenol a allantoin popraskané pokožce dodává potřebnou hydrataci a pružnost. Rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce mastnou vrstvu. Obsahuje šalvějový olej, pantenol, alantonin a salicylovou kyselinu. Nepoužívat u dětí mladších 3 let!

Hlavní složky:

ŠALVIOVÝ OLEJ
· Působí dezinfekčně a stahující a pomáhá rychleji zmírnit zánět.
· Zpomaluje tvorbu potu.

PANTENOL
· Váže vlhkost.
· Zvyšuje elasticitu pokožky.
· Podporuje regeneraci pokožky.

ALANTOIN
· Vyživuje a ochraňuje pokožku.
· Uklidňuje svědění.
· Podporuje tvorbu nové tkáně.

KYSELINA SALICYLOVÁ
· Kyselina salicylová odstraňuje odumřelé buňky z povrchu pokožky.
· Zabraňuje ucpávání pórů.

Aplikace

Kosmetický přípravek jemně a rovnoměrně naneste ráno a večer na očištěné nohy. Není vhodný pro děti do 3 let.

dadosens-specialna-aplikacia-balzam-na-nohy

 dado sens dermokozmetika benefity dado sens dermokozmetika benefity dado sens dermokozmetika benefity

DADO SENS Dermocosmetics - přírodní dermokosmetika založená na přírodě s extrémně vysokými nároky na citlivou pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnost potvrzena certifikační organizací CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbáme se neověřeným a sporným látkám. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočišných výtažků, 0% PEG, 0% minerálních olejů, 0% parafínů, 0% syntetických glykolů, 0% silikonů, 0% ftalátů, 0% ethanolaminů, 0% oxybenzonů, 0% formaldehydů, 0% syntetických vůní, 0% mikroplastů. Většina produktů je bez lepku a vegan!

Podrobnosti
SKU600856
UrčeníNa tělo, Tělo
EAN4011140211689
VýrobceDADO SENS
Typ pletiCitlivá pokožka
Balení50ml
Napište svou recenzi
Hodnocený produktBalzám na nohy
Vaše hodnocení
  • ALLANTOIN

    ALANTOÍN
    Prírodná aktívna látka, ktorá sa nachádza sa v kozmetike ANNEMARIE BÖRLIND extrahuje z rastlín kostihoja a pagaštanu konského. Má silné upokojujúce, protizápalové účinky a dokáže zmierniť začervenanie a podráždenie. Okrem toho poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu a urýchľuje hojenie.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT

    VÝŤAŽOK Z KVETOV NECHTÍKA LEKÁRSKEHO
    Ponúka široké spektrum výhod pre pokožku, čo ho robí nenahraditeľným zložením v kozmetických produktoch. Jeho liečivé vlastnosti sú zvlášť účinné v oblasti hojenia a regenerácie pokožky. Pomáha zmierniť podráždenie, upokojiť začervenanie a rýchlo obnoviť pokožku po drobných poraneniach alebo vyrážkach. Okrem toho jeho silné protizápalové účinky zabraňujú tvorbe akné a redukujú začervenanie spôsobené zápalom.

  • CERA ALBA [BEESWAX]

    VČELÍ VOSK
    Včelí vosk je prírodná látka, ktorá chráni, vyživuje a zvlhčuje pokožku, zabraňuje jej vysúšaniu a má regeneračné a upokojujúce účinky. Vytvára ochrannú vrstvu, ktorá zadržiava vlhkosť a chráni pokožku pred vonkajšími škodlivými faktormi. Obsahuje vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré vyživujú pokožku a podporujú jej zdravie. Má tiež prirodzené antibakteriálne vlastnosti, ktoré pomáhajú udržať pokožku zdravú.

  • DECYL OLEATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • FARNESOL Prirodzene sa vyskytuje v siliciach mnohých rastlín. V kozmetike sa objavuje ako bezfarebná olejovitá látka a svoje využitie nachádza vďaka jej sladko kvetinovej aróme (podobnej konvalinke). Je tiež prirodzenou súčasťou vitamínu K. Farnesol sa využíva hlavne ako prírodná parfumácia. Má tiež deo účinky, teda maskuje telesné pachy a prirodzenú vôňu neparfumovaných zložiek v prípravku.
  • GLYCERYL STEARATE CITRATE Emulgátor zo surových rastlín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová a kyselina citrónová. Spojuje olej a vodu.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

    SÓJOVÝ OLEJ
    Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti).

  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL [TEA TREE]

    ČAJOVNÍKOVÝ OLEJ
    Má čistiace a rozjasňujúce učinky na pokožke a zároveň pôsobí antibakteriálne.

  • PALMITIC ACID Kyselina palmitová je mastná kyselina rastlinného pôvodu. Jej najhlavnejšou prednosťou je schopnosť spomaliť starnutie pokožky až o 50%. Vyhladzuje. Podieľa sa na tvorbe emulzií, ztransparentňuje produkt, vytvára penu a má mierne čistiace schopnosti. Emulgátor.
  • PANTHENOL
    PANTHENOL
    Alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvlhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán.
  • POTASSIUM CETYL PHOSPHATE Emulgátor. Táto povrchovo aktívna látka sa v kozmetike používa ako tenzid (čistiaci prostriedok) a zmenšuje povrchové napätie a umožňuje tvorenie emulzií. Nájdeme ju v šampónoch, pleťových čistiacich prostriedkoch, v produktoch ochrany proti slnečnému žiareniu a pod. Používa sa v kombinácii s inými emulgátormi v nízkej koncentrácii pre zlepšenie dlhodobej stability emulzií.
  • SALICYLIC ACID

    KYSELINA SALICYLOVÁ
    Jemne rozpúšťa odumretú pokožku pre mierny exfoliačný efekt. Má antibakteriálne vlastnosti a používa sa ako prírodné konzervačné činidlo. Vyskytuje sa prirodzene v mnohých rastlinách, najznámejšou je vŕba.

  • SALVIA OFFICINALIS OIL [SAGE]

    OLEJ ZO ŠALVIE LEKÁRSKEJ
    Obľúbený pre svoje liečivé vlastnosti už od staroveku. Olej zo šalvie lekárskej je využívaný v aromaterapii a výrobkoch na osobnú starostlivosť vďaka svojim silným protizápalovým, antimikrobiálnym a deodorantným účinkom.

  • SESAMUM INDICUM SEED OIL [SESAME]

    SEZAMOVÝ OLEJ
    Sezamový olej má zvláčňujúce, zmäkčujúce a zvlhčujúce účinky a posilňuje ochrannú vrstvu pokožky. Vyhladzuje pokožku a pôsobí protizápalovo a antibakteriálne. Chráni pred škodlivými účinkami voľných radikálov, čím pomáha predchádzať predčasnému starnutiu. Obsahuje vitamíny a minerály, ktoré podporujú zdravie pokožky, a je bohatý na antioxidanty, ktoré neutralizujú voľné radikály.

  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • STEARIC ACID Kyselina stearová je mastná kyselina, ktorá sa získava z rastlinných tukov. Slúži ako emulgátor a pomáha spájať vodu a olej v kréme. Kyselina stearová slúži tiež ako detergent, pomáha odstraňovať nečistoty a špinu a zlepšuje čistiace schopnosti produktu. Vyhladzuje. Kyselinu stearovú môžeme nájsť napríklad v krémoch alebo v mydlách.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
Související produkty