Dárek maska na obličej mini REGENERATION E v hodnotě 350 kč ke každé objednávce nad 1475 kč

Antipigmentační sérum

Rating:
87%
Běžná cena 998 Kč / 50 ml Akční cena 699 Kč / 50 ml
Dostupnost: Skladem
-30%
SKU
602314

Sérum proti pigmentovým skvrnám je vhodné pro pleť se sklonem k hyperpigmentaci a obsahuje aktivní látky pro rozjasnění a redukci viditelnosti pigmentových skvrn.

  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ REDUKUJE PIGMENTOVÉ SKVRNY

- DODÁVÁ ROVNOMĚRNÝ TÓN PLETI

Sérum proti pigmentovým skvrnám od značky DADO SENS je ideální volbou pro pleť se sklonem k hyperpigmentaci, tedy k tvorbě pigmentových skvrn na pleti. Tento produkt obsahuje jedinečné aktivní látky, které pomáhají rozjasňovat a redukovat viditelnost pigmentových skvrn na pleti.

Sérum může být použito na obličej, krk a dekolt. Jeho pravidelné používání může pomoci zlepšit vzhled pleti a dodávat jí rovnoměrný tón.

Podrobnosti
SKU602314
UrčeníAB pletove-sera-fluidy, Tvář
EAN4011140215892
VýrobceDADO SENS
Typ pletiAB citliva-plet, Zralá citlivá pokožka, anti-aging, Citlivá pokožka, Zralá pokožka, Citlivá a alergická pokožka
Balení50 ml
KategoriePleťová séra
Napište svou recenzi
Hodnocený produktAntipigmentační sérum
Vaše hodnocení
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT Výťažok z koreňa ibišteka lekárskeho z ekologického poľnohospodárstva. Zmierňuje podráždenie a má upokojujúci účinok.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • BETA VULGARIS ROOT EXTRACT [BEET] Extrakt z červenej repy. Používa sa ako prírodné červené farbivo rastlinného pôvodu.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CETEARYL ALCOHOL Cetyl / stearylalkohol. Zmes dvoch mastných alkoholov cetylalkoholu a stearylalkoholu. Prírodný rastlinný emulgátor, ktorý zahusťuje emulzie a má stabilizačný účinok.
  • DEHYDROXANTHAN GUM Dehydroxanthan. Získavá sa zo xantánovej gumy (tá sa vyrába fermentáciou kukuričného škrobu). Je to polysacharid, v kozmetike sa používa ako prírodná varianta siliónu. Používa sa ako zahusťovadlo, má gélovitú konzistenciu. Zlepšuje naviazanie vody a oleja. Viaže vlhkosť, vytvára ochranný film a stabilizuje štruktúru prípravkov.
  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

    SLADKÉ DRIEVKO
    Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie na pokožke.

  • FRUCTOOLIGOSACCHARIDES Fruktóza. Viaže vlhkosť, čím udržuje pokožku hladkú a pružnú.
  • GLYCERYL CAPRATE Povrchovo aktívna látka / koemulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má zvlhčovacie, emulgačné a ošetrovacie vlastnosti.
  • GLYCERYL STEARATE Emulgátor z rastúcich surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA Slnečnicový vosk. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Slnečnicový vosk je vosk získaný winterizáciou (vymrazovanie oleja) zo semien slnečnice, pri ktorom sa vosky v ňom obsiahnuté zrážajú na malé kryštály. Na koži vytvára príjemný nemastný pocit. V inovatívnom zložení s jojobovým a akáciovým kvetovým voskom má zvlhčovacie, emulgačné a vyživujúce účinky.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • JOJOBA ESTERS Jojobový vosk. Vo forme malých voskových perličiek sa tieto udržateľné a biologicky odbúrateľné exfoliačné zrná používajú v prírodných exfoliačných výrobkoch. V inovatívnej formulácii s akáciou, jojobovým a slnečnicovým voskom zvlhčuje a výživuje. Vytvára obzvlášť príjemný a ľahký pocit pokožke. Jojobové estery dodávajú produktom štruktúru a sú využívané na vytváranie hodvábnych olejových gélov bez mastnoty a lepivosti, čo je skvelá voľba pre emulzie, ceruzky a balzamy. Majú hydratačné a upokojujúce účinky, znižujú dehydratáciu, zvyšujú pevnosť pokožky a vyhladzujú vrásky.
  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • ORYZA SATIVA POWDER [RICE] Prášok z mletých semien ryže siatej. Ryža zlepšuje funkcie krvného obehu, posilňuje schopnosť obnovy kožných buniek, vďaka prítomnosti glutamínu a alanínu vyrovnáva vlhkosť pleti a udržiava dobrú hydratáciu. Chráni pokožku pred nepriaznivými vplyvmi, vyrovnáva jej tón. Stimuluje tvorbu kolagénu, znižuje hyperpigmentáciu a opuchy. Vo vlasovej starostlivosti eliminuje lupiny, zlepšuje vlasovú štruktúru. Býva tiež súčasťou prírodného make-upu, ryžový prášok sa pridáva do pleťových púdrov.
  • POLYGLYCERIN-3 Emulgátor získaný z obnoviteľných rastlinných surovín (napr. Glycerín).
  • RHIZOBIAN GUM Filmotvorné činidlo. Gume podobný polysacharidový gél, s ktorým púštne rastliny chránia svoje korene pred dehydratáciou v symbióze s mikroorganizmami v časoch sucha. Má efekt vyhladzovania kože a viazania vlhkosti.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SODIUM HYALURONATE

    SODNÁ SOĽ KYSELINY HYALURÓNOVEJ
    Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje pokožku. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.

  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE Organická zlúčenina sodíka, kyseliny stearovej (získava sa z tukov) a soľou kyseliny glutámovej (získava sa zo škrobu). V prírodnej kozmetike sa používa ako kondicionér na pokožku i vlasy. Zastáva funkciu emulgátora a reguluje konzistenciu produktu. Má mierne umývacie schopnosti, je to povrchovo aktívna látka a na pleť pôsobí ľahko hydratačným a zvláčňujúcim dojmom. Nie sú na neho alergie a nemá žiadny negatívny vplyv na zdravie človeka.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • ZEA MAYS OIL [CORN] Olej z kukurice. Vyhladzuje a stará sa o pokožku a vlasy s vynikajúcou kompatibilitou s pokožkou.
  • SODIUM POLYPHOSPHATE Tento kondenzačný produkt solí sa používa ako stabilizátor.
  • GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT [LICORICE] Extrakt získaný z koreňa sladkého drievka sa tradične používa v prírodnej medicíne a je obsiahnutý v gine, ktorý sa používa výlučne v sériách MEN.
  • POTASSIUM LACTATE ako draselná soľ rastlinnej kyseliny mliečnej sa používa ako antimikrobiálne činidlo.