DORUČENÍ A DÁREK ZDARMA KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE NAD 1475 kč

DEKORATIVNÍ KOSMETIKA

Hypersenzitivní vysouvací rtěnka na rty ROSE

Rating:
100%
373 Kč / 18 g
Dostupnost: Skladem
SKU
601869
Hypersenzitivní lesk na rty ROSE dodává rtům přirozenou, jemnou barvu a zároveň o ně intenzivně pečuje. Popraskané rty jsou pružné a mají hladký a jemný povrch.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE PRUŽNOST
- REDUKUJE POPRASKANÉ RTY

Hypersenzitivní lesk na rty ROSE dodává rtům nádech přirozené, jemné barvy a zároveň o ně intenzivně pečuje. Popraskané rty jsou pružné a mají úhledný a jemný povrch. Díky speciálně tvarované špičce se krémová textura nanáší obzvláště přesně. Perfektně se hodí do kabelky.

Hlavní složky:

KANDELILOVÝ VOSK
Vosk získaný z listů keře kandelily je velmi pevný rostlinný vosk. Používá se k udržení konzistence.
ČERNÉ ŘÍBEZLE
Olej z rybízu je bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Má ošetřující, regenerační a protizánětlivý účinek. Posiluje přirozenou kožní bariéru.
EXTRAKT Z OLIVOVÉHO OVOCE
Olej získaný z oliv má zvlhčující účinek a dodává pokožce pružnost.

Aplikace

Kosmetický přípravek aplikujte na suché rty dle potřeby několikrát za den.

 dado sens dermokozmetika benefity dado sens dermokozmetika benefity dado sens dermokozmetika benefity

DADO SENS Dermocosmetics - přírodní dermokosmetika založená na přírodě s extrémně vysokými nároky na citlivou pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnost potvrzena certifikační organizací CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbáme se neověřeným a sporným látkám. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočišných výtažků, 0% PEG, 0% minerálních olejů, 0% parafínů, 0% syntetických glykolů, 0% silikonů, 0% ftalátů, 0% ethanolaminů, 0% oxybenzonů, 0% formaldehydů, 0% syntetických vůní, 0% mikroplastů. Většina produktů je bez lepku a vegan!

Podrobnosti
SKU601869
UrčeníDekorativka, Tvář, Make-up
EAN4011140215076
VýrobceDADO SENS
Produktová línieDEKORATIVNÍ KOSMETIKA
Typ pletiSuchá a atopická pokožka, Mastná pleť a akné, pozdní akné, Zralá citlivá pokožka, anti-aging, Kuperózní a zarudlá pokožka, Citlivá a alergická pokožka
Balení18 g
Napište svou recenzi
Hodnocený produktHypersenzitivní vysouvací rtěnka na rty ROSE
Vaše hodnocení
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • TIN OXIDE Oxid cínu. Prírodné minerálny. Používa sa ako nosič, napr farebných pigmentov. Veľmi kompatibilný s pokožkou. Má abrazívnu funkciu a reguluje viskozitu kozmetických prípravkov. Nájdeme ho predovšetkým v dekoratívnej kozmetike (v očných tieňoch, rúžoch, a pod.)
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.