DORUČENÍ A DÁREK ZDARMA KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE NAD 1475 kč

DEKORATIVNÍ KOSMETIKA

Korektor na obličej pro citlivou pleť

Rating:
100%
573 Kč / 4,5g
Dostupnost: Skladem
SKU
601495
Korektor, který dokonale zakryje tmavé kruhy pod očima, zarudnutí či akné. Je vhodný při citlivou, atopickou, problematickou pleť či růžovku a zároveň pomáhá zmírnit zarudnutí pleti.
  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.

+ PODPORUJE KRYCÍ SCHOPNOST
– REDUKUJE NEROVNOMĚRNÝ TÓN PLETI

Hypersenzitivní korektor od certifikované přírodní dermokosmetiky DADO SENS je určen pro citlivou až přecitlivělou, stresovanou a mírně zarudlou pokožku. Jemné textury zajišťují přirozený a rovnoměrný tón pleti. Zvláště vhodný i pro atopickou pokožku, problematickou pokožku nebo růžovku. Tři různé kombinace nabízejí mix možností na dokonalé překrytí nedokonalostí. Aktivní komplex přírodních ingrediencí Defensil plus posiluje přirozenou bariéru pokožky a uklidňuje.

dado-sens-yellow Žlutý korektor dokonale zakrývá zakrývá tmavé kruhy kolem očí a žilky.
green-dado-sens Zelený korektor neutralizuje zarudnutí obličeje, překrývá vyrážky a jizvy.
beige-dado-sens Béžový korektor vyhlazuje vrásky, nepravidelnosti, popřípadě barevné nerovnosti pleti.


Hlavní složky:

KOMPLEX INGREDIENCÍ DEFENSIL PLUS
· Komplex obsahuje olej ze semen černého rybízu, extrakt z balonovce a koncentrát ze slunečnicového oleje.
· Posiluje přirozenou kožní bariéru.
· Zklidňuje akutní podráždění pokožky.
· Zlepšuje ppružnost pokožky.

ČERNÁ ŘEBEZLA
· Nenasycené mastné kyseliny.
· Posiluje přirozenou kožní bariéru.

Aplikace: Aplikujte prstem nebo aplikátorem který je součástí balení. Důkladně rozetřete. Následně aplikujte make-up.

Aplikace

Před nanesením jakéhokoli korektoru aplikujte krém podle typu pleti. Nechte vstřebat.

dadosens-dekor-aplikacia-korektor

 dado sens dermokozmetika benefity dado sens dermokozmetika benefity dado sens dermokozmetika benefity

DADO SENS Dermocosmetics - přírodní dermokosmetika založená na přírodě s extrémně vysokými nároky na citlivou pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnost potvrzena certifikační organizací CSE "Certified sustainable economics".

Vyhýbáme se neověřeným a sporným látkám. Obsahuje 0% hliníkových solí, 0% živočišných výtažků, 0% PEG, 0% minerálních olejů, 0% parafínů, 0% syntetických glykolů, 0% silikonů, 0% ftalátů, 0% ethanolaminů, 0% oxybenzonů, 0% formaldehydů, 0% syntetických vůní, 0% mikroplastů. Většina produktů je bez lepku a vegan!

Podrobnosti
SKU601495
UrčeníMake-up
EAN4011140214314
VýrobceDADO SENS
Produktová línieDEKORATIVNÍ KOSMETIKA
Typ pletiProblémová, aknózní pleť, Citlivá pleť, Mastná, problematická pokožka, Normální pokožka, Citlivá pokožka, Suchá, dehydrovaná pokožka, Smíšená pokožka
Balení4,5g
Napište svou recenzi
Hodnocený produktKorektor na obličej pro citlivou pleť
Vaše hodnocení
  • BISABOLOL

    BISABOLOL
    Bisabolol je prírodná zložka extrahovaná z harmančeka, ktorá má výnimočné upokojujúce a protizápalové vlastnosti. Pôsobí proti podráždeniu, začervenaniu a citlivosti pokožky, čím prispieva k jej celkovému upokojeniu. Bisabolol tiež podporuje regeneráciu buniek a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že zjemňuje a vyhladzuje jej povrch.

  • DEFENSIL®PLUS

    DEFENSIL®plus
    DEFENSIL®plus je komplex účinných zložiek navrhnutý na posilnenie prirodzenej bariéry pokožky a upokojenie citlivej pokožky. Tento komplex obsahuje olej zo semien čiernej ríbezle, extrakt z balónovca a koncentrát slnečnicového oleja. Pomáha zmierňovať akútne podráždenie pokožky a zlepšuje jej pružnosť.

  • Ci 77288 [Chromium Oxide Green] Prírodné zelené farbivo. Zelené oxidy chrómu sú prírodného pôvodu. Svoje využitie nachádza hlavne v dekoratívnej kozmetike. Používa sa len v malom množstve, ktoré nespôsobuje žiadne negatívne dopadny na zdravie človeka.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • Ci 77947 [Zinc Oxide] Oxid zinočnatý je mikropigment minerálneho pôvodu. V prírode sa nachádza vo forme červenej rudy zinkovej alebo nerastu zinkitu (kalamínu). Nájdeme ho hlavne v produktoch dekoratívnej kozmetiky a opaľovacích prípravkoch ako prísada, ktorý rozptyľuje, absorbuje alebo odráža UV žiarenie a tým pokožku chráni.
  • COPERNICIA CERIFERA CERA [CARNAUBA] Karnaubský vosk. Copernicia cerifera je tropický palmový strom. Sušením a mletím jeho listov je z nich získaný karnaubský vosk, ktorý obsahuje mastné kyseliny, glykoly a kyselinu škoricovú. Zvyšuje viskozitu, zahusťuje, pôsobí ako emulgátor, dodáva tuhosť, pružnosť, lesk a perleť. Na pokožke vytvára film, ktorý chráni pred škodlivými vplyvmi a vďaka jeho odolnosti predlžuje trvanlivosť líčenia. Je hypoalergénny a vhodný tak na citlivú pokožku. Používa sa hlavne v dekoratívnej kozmetike..
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES Koncentrát z organického slnečnicového oleja. Obzvlásť vysoký obsah nezmydliteľných lipidov (vrátane fytosterolov, tokoferolu a esenciálnych mastných kyselín) prispieva k udržaniu epidermálnej bariéry a k ukľudneniu narušenej kožnej bariéry.
  • HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES Rastlinný tuk. Zahusťovadlo. Veganská alternatíva k včelímu vosku. Je získaný z kokosového oleja (Cocos nucifera). Glycerid je organická zlúčenina tvorená medzi jednou alebo viacerými mastnými kyselinami a glycerolom. Je teda čisto prírodného pôvodu a má priaznivé účinky na pokožku. Funguje ako zmäkčovadlo. Vytvorí na pokožke film, a tá je potom hladká a príjemná na dotyk.
  • HYDROGENATED LECITHIN Hydrogenovaný lecitín. Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • OCTYLDODECANOL Mastný alkohol získaný z rastlinných olejov. Táto čistá, bezfarebná kvapalina sa používa ako emulgátor, rozpúšťadlo, vonné činidlo a zmäkčovadlo. Zlepšuje textúru výrobku, zahusťuje a je dobrou alternatívou k silikónom a parabénom. Vyhladzuje a zvlhčuje pokožku a vlasy, stabilizuje pleťové krémy, pridáva sa do make-upov, prostriedkov osobnej hygieny a ďalšej kozmetiky. Je bezpečný pre ľudské zdravie a vhodný pre vegánov. Nezanecháva na pokožke mastný film.
  • RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT]

    OLEJ ZO SEMIEN ČIERNYCH RÍBEZLÍ
    Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, ktoré sú dôležité pre udržiavanie hydratácie pokožky. Tieto kyseliny pomáhajú obnoviť lipidovú bariéru kože, čím zabraňujú strate vlhkosti a zlepšujú pružnosť a mäkkosť pokožky. Navyše podporujú procesy bunkovej obnovy, čo je kľúčové pre regeneráciu poškodených kožných buniek a celkové zdravie pokožky. So svojimi protizápalovými vlastnosťami je ideálny pre citlivú pokožku.

  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.